Cevizli İlkokulu
Cevizli Mahallesi D.r Mehmet Berk Caddesi No.3 ŞAHİNBEY / GAZİANTEP

VİZYON

“Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, tüm öğrencilerimizin ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime aklın ve bilimin ışığında, demokrasi ilkelerine ve insan haklarına saygıyla yaklaşan, erdemli insan olarak yetişmeleri, bilimsel düşünceye ve bu değerlere saygı duyabilen, hoşgörülü sevgi ve saygı kavramlarını uygulayan, samimi, dürüst, kendisini, ailesini ve ülkesini seven cumhuriyet değerlerini bilen ve gelinmesi için çaba içinde olan çağdaş düşünceye sahip bireyler yetiştirmek vizyonumuzdur.”

MİSYON

“Milli eğitim temel kanununa ve ilköğretimin amaçları doğrultusunda, çalışanlarımızın ve öğrencilerimizin etkinlik ve verimliliklerini arttırmak, teknolojik gelişmeleri yakından takip etmek ve bağlı ürünlerini kullanmalarını sağlamak, öğrencilerimizin başarılarını en üst seviyeye çıkarmak için gerekli danışmanlık ve rehberlik hizmetlerini sunmak, veli ve çevre desteğini en üst seviyeye çıkararak eğitim-öğretim ortamlarını geliştirmek ve öğrencilerimizin kullanımına sunarak, öğrencilerimize ve çevremize en iyi şekilde katkı sağlamaktadır.”

BAŞARILAR

Atletizmde 2001,2002,2003,2004 ve 2005 takım halinde il birincisi olunduğu gibi pek çok kategoride il birincilikleri alındı. 2012-2013 SBS sıralamasında 26. sıraya yükselerek en çok gelişme kaydeden okul olduk.

NORMAL

08.40-14.25

Var.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İl ve İlçe merkezlerine 30 km uzaklıktadır. Üniversite ve Karataş´a ise 25 km uzaklıktadır.

Cevizli Mahallesi Dr. Mehmet Berk Caddesi No:9 ŞAHİNBEY/GAZİANTEP

Teknofest

Proje Çalışmaları

Sıfır Atık Projesi, Okulum Temiz Projesi, Ben Okuyorum Gaziantep Okuyor Projesi, Sosyal Okul Projesi, Yazmaya Değer Projesi